Vrijheid, vreugde en vervulling
Vrijheid is vreugde, oneindige eeuwigheid
Dit soort grootse titels en dus thema's worden op heel eenvoudige wijze verbeeld, op het eerste gezicht lijkt alles een droom, maar de titels die meestal in mijn gedachten glippen als de tekening klaar is, getuigen van diepere onderlagen, die uitnodigen tot intense bespiegeling. 


Door de intu´tieve en ge´nspireerde vormgeving geven de tekeningen ook een gevoel van vrijheid. Ik hoef geen horizon te maken, kan kleuren kiezen die een boom buiten niet kent en mijn insect zul je in de natuur niet vinden.

Deze uitingsvorm van creativiteit geeft een gevoel van scheppen en omdat ik altijd alle lichtwezens uitnodig om met mij samen te werken, voel ik mij gehuld in een zachte energie waarin ik uren achtereen kan werken.
Op die tijden ben ik er zeker van dat mijn energieveld zich verdiept door velden van ijler frequentie. Dan lukt ineens iets - naar het lijkt - heel per ongeluk, of ik maak een wonderlijke verandering die zich plotseling in mijn gedachten aandient. Vooral dit laatste geeft een dankbaar, sprankelend blij gevoel.

Aquariussymboliek
Menu
Aquariussymboliek
De Gevleugelde Roos
Het tekenen verstaan
Quantumsprong
 
Vrijheid, vreugde, vervulling
Samen verdiepen
Kies bewust
Wie is gajael
Wisselwerking, reactie
Links
Galerij
Jongste Beschouwing
Zinne(n)beeld Juweeltjes
Contact
Informatie deelname
Voel ik mij een andere keer niet zo happy, door twijfel bijvoorbeeld, verbind ik mij ook graag met bepaalde tekeningen. Ik laat de symboliek op mij inwerken, volg aandachtig wat zich in mij roert tot ik mij weer kan overgeven aan de stilte, de balans in mij.

Zinne(n)beeld, Juweeltjes
Top