Wie is gajael
Gea is mijn roepnaam, Geesje mijn geboortenaam en GayaŽl mijn engelnaam. Als een drie-eenheid: persoonlijkheid, ziel en geest, zou je kunnen zeggen. Men kan van mening zijn dat een naam nietszeggend is. Voor mij geldt dat niet.

 
Gea is afgeleid van Gaia, hetgeen Godin der aarde betekent. (Let op het woord Godin en voel God-in) Geesje kreeg voor mij de betekenis van een kleine verborgen geest met potentiŽle groeikracht. Als ik mij in mijn persoonlijkheid zou ontwikkelen als een godin der aarde, zou mijn geboortenaam Gees(t)je uitgroeien tot Gees(t), richting engelenbewustzijn.

Het bovenmenselijk bewustzijn is een engelenbewustzijn, vandaar GayaŽl.
De mensheid gaat haar engelenbewustzijn ontplooien. Stel je voor een wereld met menselijke engelen!

Mijn naam duidt dus iets van mijn kosmische taak, een richtingaanwijzer, gebaseerd op de stuwkracht van  engelenenergie.


Nu - jaren later - kan ik genieten van mijn eigen mail-adres, precies wat ik bedoel. Heel eenvoudig en symbolisch. Weer een richtingaanwijzer!            

gajael@home.nl

De betekenis en de schrijfwijze zijn iets bijgesteld, iets aardser: ik
ga, zeg ja, via el, naar home, werkzaam in Nederland nl. Zo onthul ik GayaŽl bij stukjes en beetjes.

In het dagelijks leven heet ik natuurlijk gewoon Gea. Mijn achternaam Melinga is een beetje naar de achtergrond gedrongen door de naam Hollestelle, die ik aangeplakt kreeg toen ik huwde. Ook deze namen dragen een verhaal mee, dat ik de lezer verder zal besparen.

Uit voorgaande stukjes is al aardig af te leiden hoe ik in het leven sta en waar mijn hart ligt. Ik ben een mens die probeert het leven te omarmen en te begrijpen. Sensationele specialiteiten - als die al zouden bestaan - heb ik bij mijzelf nog niet kunnen ontdekken! Het leven zelf is sensationeel en speciaal...!


Bijgewerkt  februari 2020

Terwijl ik dit schrijf zijn wij volgens aardse tijd aangeland 2020. Er is momenteel een gigantisch emotieveld tot stand gekomen dat gevuld is met angstenergie en waar de aarde in lijkt te zijn ondergedompeld. Als je daarin meegaat, blokkeert dit de weg naar je hart en daarmee de oproep en uitstraling van vertrouwen.
De macht die gebruik maakt van de donkere energie, misbruikt hiervoor het caronavirus en tracht zo zijn macht te kunnen behouden om angst en verdeeldheid te kunnen vestigen.
Dat gaat natuurlijk niet lukken. De
Lichtkrachten en de Lichtwerkers weten van de grote veranderingen die steeds meer terrein winnen. Natuurlijk de zekerheid van ascensie zal wereldwijd zichtbaar worden.
Voordat alle  aardbewoners dit concept omarmen, moet er natuurlijk heel veel worden opgeschud om de weggemoffelde misstanden boven tafel te krijgen en daarmee de leugens en bedrog. Dat proces is nu in volle gang, merkbaar aan de vrouwelijke energie - pure hartenergie - die nu heel veel kansen krijgt om zichtbaar te worden.

GeÔnspireerde tekeningen sieren de omslagen van uitgekomen boeken en in dit kader kunnen mogelijk meer tekeningen vorm gaan krijgen.
Het heeft lang geduurd voor ik durfde vertellen dat ik eigenlijk Geesje heet. Het is de naam van een zusje van mijn vader die op twaalfjarige leeftijd overleed en toen ik mijn geboorte aankondigde, konden mijn ouders, mijn oma niet een groter genoegen doen, dan mij vernoemen naar haar overleden dochtertje.
Of mijn naam altijd omkleed was met verdriet of met iemand die ik eigenlijk niet was, weet ik niet goed, maar nadat ik eindelijk de moed had mijzelf een engelnaam te geven, ging ik van Geesje houden.

In het dagelijks bestaan is wisselwerking en samenwerking de Sleutel tot Eenheid.

De rubriek '
Beschouwing Zinne(n)beeld' waarin een tekening wordt besproken, kan een extra opstap betekenen. Later zijn deze beschrijvingen terug te vinden in Zinne(n)beeld Juweeltjes. De tekeningen zijn het aangezicht van Aquarius, het tijdperk waarin wij nu zijn beland en waaraan wij zijn begonnen het vorm te geven.

Een welkome aanvulling zijn eveneens de reacties en ideeŽn van de lezer. Een prachtige uitbreiding kunnen de vele links zijn, die vanuit andere invalshoeken het aquariustijdperk helpen vormen.


Weet dat je altijd op het juiste moment op de juiste plaats bent om de juiste keuzes te maken. Er is eigenlijk steeds maar ťťn top-mogelijkheid, de keuze vanuit je hart,  Zo maak je contact met onvoorwaardelijke liefde en dat geeft een diep vertrouwen. De energie van de geÔntegreerde Vader-Moeder-God,  mensen als goden en godinnen,  Universaliteit.

Aquariussymboliek
Menu
 
Aquariussymboliek
De Gevleugelde Roos
Het tekenen verstaan
Quantumsprong
Vrijheid, vreugde, vervulling
Samen verdiepen
Kies bewust
Wie is gajael
Wisselwerking, reactie
Links
Galerij
Jongste Beschouwing
Zinne(n)beeld Juweeltjes
Contact
Informatie deelname
Top
Op deze manier wordt de mystiek van het Gouden Tijdperk steeds bewuster en onze kosmische kennis gaan wij weer herkennen als goddelijke wijsheid. 

Zinne(n)beeld, Juweeltjes
Naast nog een klein aantal posters van de eerste serie, heb ik een bepaalde hoeveelheid en sortering  samengesteld op  A4- en/of A3-formaat. Deze zijn iets krachtiger van kleur en afgedrukt op een crŤme achtergrond. Ook is een set op A5-formaat te verkrijgen van de transformatiesymbolen op het hartniveau, drievoudig weergegeven en voorzien van een korte tekst. Heel mooi geworden en heel prettig om mee te werken.  (klik: Jongste Beschouwing en scrol naar beneden)

Natuurlijk neem ik de afbeeldingen mee naar de plaatsen waar ik word uitgenodigd om mijn Power-Point-Prensentatie te kunnen delen. De ervaring leert dat na een presentatie de symboliek in de tekeningen nog meer aanspreekt. Dat is niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat de vertelling en de tekening samen vallen en worden versterkt door de focusserende aandacht van de mensen. Op deze wijze wordt de informatie heel herkenbaar en gemakkelijk opgenomen.