Zinne(n)beeld, Juweeltjes
Stralende liefde, energie voor 2014
Deze maand, december 2013, zend ik als energie voor 2014

                                              
'Stralende Liefde

Het Gouden Hart omvattend en gevuld met scheppende levenskracht in samenwerking met de Kristallijnen Ster. Levende Symbolen als oproepende kracht naar wie wij werkelijk zijn.

De
Witte en Gouden Eenhoorn bewaken de toegangspoorten van deze hoogfrequente energie van het Eenheidsbewustzijn. Een oproepende kracht om ons te herinneren dat wij de toegangspoorten, maar ook de bewakers  zijn.

De
Gouden Zon haar vervullende stralen doorschijnen elk obstakel. De Gouden Trompet begeleidt  met een ritmische dans van gouden klanken de vernieuwing van onze werelden.

Vernieuwing is het proces van onthechten en alles leren liefhebben, een zuivere hartsverbinding. Dit is voor ons kleine verstand niet te bevatten, maar ons Goddelijk Hart, wie wij werkelijk zijn, bevat alles!

Er gaan zoveel prachtige boodschappen de ether door, ongelooflijk veel nieuwe berichten bereiken ons en wij hoeven onszelf alleen maar de waarde te geven en ons beschikbaar te stellen om mee te kunnen bouwen aan de
Nieuwe Wereld.                                                                         

We weten dat licht alles zichtbaar maakt, dus ook dat wat wij graag verborgen zouden willen houden. Wat wij als onjuist beschouwen kan door het licht enorm worden uitvergroot en versterkt. Wat wij kwaad of bedriegelijk noemen, na dat het zich heeft geopenbaard, is dikwijls moeilijk te herkennen omdat het zich in allerlei schijnvormen kan voor doen.
Het is van wezenlijk belang dat wij onze hartenergie gebruiken om te verbinden. Hartenergie zuivert en het samensmelten met deze ware liefde transformeert. Onze
Liefdeskracht beschermen met een pantser van Goddelijk Licht zal ons behoeden voor angsprikkels.
Alles in de schepping leren liefhebben en omarmen vraagt vertrouwen en vastberadenheid.

Om dit vertrouwen extra te bekrachtigen zend ik een hartverwarmend bericht van de '
Grootmoeders' mee.Bericht van de Raad van Grootmoeders


                     
                            "
LIEFDE IS NIET IETS WAT JE KUNT BEGRIJPEN"


                                                  

                                                                            
                                                                             
dat je het lééft!

Als het erop aan komt, is liefde niet iets wat je kunt begrijpen. Noch is het iets waar je naar kunt streven, je zorgen over kunt maken, spijt van kunt hebben of  bang voor kunt zijn. Liefde is. Het is de kracht die jullie planeet in zijn baan houdt en het enige wat jullie echt blijdschap zal geven. Jullie hoeven het niet te begrijpen en dat is maar goed ook, want degene die dit wel begrijpt is zeldzaam. We herhalen, liefde is. Je zult iedere keer dat je besluit je ervoor te openen, liefde gaan voelen. Dat is alles. Als je je opent voor liefde zonder de behoefte om het te willen begrijpen, nodig je automatisch liefde uit.                                                                                                 
                                                                                                                                                   Eigenlijk zeggen jullie het zo vaak en gebruiken jullie het in zo veel contexten dat het woord bijna betekenisloos is geworden. Jullie zingen erover, smachten ernaar, dromen erover, maken je zorgen dat je het niet hebt en al die tijd begrijpen jullie niet echt waar het over gaat.
De meesten van jullie zullen het ook nooit begrijpen, maar dat is niet belangrijk.
                          
                             Wat belangrijk is,

Het is het ego dat verlangt liefde te begrijpen, het ego dat vragen stelt, probeert te categoriseren en uit te leggen. Zou ik die moeten liefhebben? vraagt het. Zijn ze het waard? Ben ik het waard? Liefde vraagt zoiets dergelijks nooit. Het vraagt nooit waarom. Noch is het terughoudend.
Liefde geeft eenvoudigweg zichzelf en geeft zichzelf wanneer maar mogelijk. We verzekeren je dat als je gelukkig wilt zijn, je de leiding van de liefde moet volgen. Laat je oordelen los, je aarzelingen en angsten. Jullie moeten het besluit nemen om lief te hebben en er dan induiken. Houd van alles, houd van iedereen, overal, en te allen tijde. Wat heeft het trouwens voor zin te oordelen over anderen?


Omdat je bent wie je bent, houden we van je, dus begin je op deze manier tot jezelf te verhouden. Laat alle strenge oordelen los die je over jezelf hebt gehouden en doe hetzelfde met betrekking tot anderen. Wie je bent is liefde waardig en wordt bemind en je familie, je vrienden en vooral je zogenaamde 'vijanden' zijn deze zelfde liefde waard. Dus zou je beslissen dat je gelukkig wilt zijn, neem dan simpelweg de beslissing om lief te hebben. Ongeacht wat. Het leven zal je dan een eindeloze stroom van mogelijkheden aanbieden. Eigenlijk kan je er zeker van zijn dat een van deze mogelijkheden vandaag aan je zal verschijnen."


Liefde en licht voor ons allen,
opdat we moedig en zonder angst
onze eigen uniekheid durven tonen
als een perfecte
expressie van het Goddelijke. 


Houd van je eigen dierbare zelf. Heb mededogen voor de onschuldige die je bent en heb datzelfde mededogen voor je medezwervenden op aarde. Niemand moet het 'verdienen' om bemind te worden. Als dat zo zou zijn, zou niemand de 'toelatingstest' voor liefde halen. We zeggen je dat je het verdient om lief te hebben en bemind te worden, eenvoudigweg omdat je bent wie je bent. Dat is genoeg."
het krachtige hogerzelf
Aquariussymboliek
Menu
Aquariussymboliek
De Gevleugelde Roos
Vrijheid, vreugde, vervulling
Het tekenen verstaan
Quantumsprong
Samen verdiepen
Kies bewust
 
Wie is gajael
Wisselwerking, reactie
Links
Galerij
Jongste Beschouwing
Zinne(n)beeld Juweeltjes
Contact
Informatie deelname
het kleine angstige ego
Kristallijnen Eenhoorn, transmutatie,kruinchakra
Gea, 24 dec.2013
Top
"We gaan nu met je over liefde praten. Liefde is iets waar jullie weinig begrip van hebben. Jullie zeggen het woord vaak op een dag (bijv. ik houd van frietjes, er is veel liefde tussen hen, ik hou van jouw manier van kleden!).